Hoe werkt het?

Simpel en effectief

Zo kun je mySendle het beste omschrijven. Wij brengen jouw pakket naar het buitenland. Voordelig en snel. Vul je gegevens in, maak een account aan en begin direct met verzenden. Het systeem helpt je stap voor stap door het proces heen.

Standaard verzekerd

Verstuur je pakketten zonder zorgen. Alle zendingen zijn standaard verzekerd tot een bedrag van duizend euro. Altijd.Heeft je pakket een hogere waarde? Dan kun je de zending bijverzekeren. Snel en eenvoudig. Bekijk onze voorwaarden.

Track & Trace

Natuurlijk wil je weten waar je pakket zich bevindt. mySendle biedt daarom een geavanceerd track & trace systeem dat je te allen tijde op de hoogte houdt van de locatie van je zending. Realtime, accuraat en in de taal van jouw ontvanger zodat je de reis stap voor stap kunt volgen.

Eigen backoffice

Beheer zelf je gegevens in je eigen mySendle backoffice. Alles is mogelijk. Gegevens wijzigen of starten met een zending. Het kan allemaal en heel simpel. Ook facturen, geschiedenis van verzendingen en eventuele correspondentie worden hier weergegeven. Je maakt hier ook desgewenst zelf je verzendlabels aan. Makkelijk en snel.

Koppel jouw webshop

Natuurlijk kun je mySendle integreren in jouw webshop. Hoe dat werkt? Met een API koppeling. Deze koppeling zorgt ervoor dat jouw systeem gegevens uitwisselt met mySendle. Het proces van aankoop tot verzending via je webshop is dan volledig geautomatiseerd. Bekijk onze API documentatie om te ervaren wat er nodig is om je website aan mySendle te koppelen. Lukt het niet? Dan helpen we graag.

Gratis pick up

Verzend je meerdere pakketten per dag? Dan biedt mySendle een gratis pick up service aan. De vervoerder komt dan dagelijks langs om de zendingen op te halen. Neem contact met ons op en informeer naar de voorwaarden.

Voordelig en snel

Het is misschien wel het allerbelangrijkst. mySendle werkt met scherpe tarieven, is betrouwbaar en snel. We gaan zorgvuldig met jouw pakket om. Altijd en overal. En dat geldt ook voor onze partners. Je kunt dus met een gerust hart via ons verzenden. Ontstaat er toch een probleem? We lossen het samen op.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.