API koppeling

Heb je een eigen webshop?

En wil je vanuit je eigen backoffice verzendlabels kunnen aanmaken? Dat kan via de toepassingen van mySendle. Vrijwel elke webshop kan aan mySendle worden gekoppeld. Kom je er niet uit en wil je weten wat deze functionaliteit voor jouw bedrijf betekent? Of staat jouw koppeling er niet bij? Neem dan contact met ons op. De mogelijkheden zijn eindeloos. MySendle is onder meer geschikt voor integraties via onderstaande systemen:

Ontzorgen

Via onze oplossingen ontzorgen we je volledig waar het gaat om het verzenden van internationale pakketten naar jouw klanten. Gemakkelijk, voordelig en op basis van hoge kwaliteit. Jouw pakket wordt met de grootst mogelijke zorg omringd. Als er toch een probleem ontstaat dan staat onze klantenservice voor je klaar. En nog leuker: je zit nergens aan vast. Je betaalt per pakket dat je verstuurt en loopt dus nooit risico.

Maatwerk

mySendle is geschikt voor vrijwel alle bestaande plug-ins die beschikbaar zijn. Is er voor jouw shop en de software die je gebruikt toch geen plug-in voor handen? Onze programmeurs zijn je in dat geval graag van dienst met maatwerk. Dat doen we nu al voor tal van grote bedrijven. Op basis van onze eigen API en een speciaal voor jouw onderneming gebouwde koppeling – die naadloos aansluit – profiteer je alsnog van alle voordelen die mySendle biedt. Lees via onderstaande link onze API documentatie. Zijn er vragen die je met een medewerker van mySendle wil doornemen? Dat kan via onderstaande contact button.

Wat onze klanten zeggen

Angelina
Angelina
Rudersberg
Lees verder
Everything went well, package was not damaged and arrived in time
Malene
Malene
Copenhagen
Lees verder
Good price and fast delivery
Carsten
Carsten
Bückeburg
Lees verder
The ordering process, information and delivery went smoothly. Goods were well packed.