Welkom ,

Selecteer het juiste formaat van uw pakket en start met verzenden.

Rates widget

st.

Met de voordelen die ondernemers verdienen.

Hoe werkt verzenden met mySendle?

Verzend eenvoudig uw zending via onze verzend tool over de hele wereld. Kies uw pakketformaat en typ het van adres en naar adres . Vervolgens klikt u op "Toon prijzen" om tarieven voor het label te genereren. Kies een tarief en boek vervolgens uw zending.

Instellingen

Bekijk en wijzig al uw instellingen op uw persoonlijke profiel pagina. Geef uw betaalvoorkeur op en voeg een verzend adres toe om deze automatisch te laten invullen bij het van adres. Of voeg nieuwe contacten toe aan uw persoonlijke adresboek.

Formaten

mySendle biedt 5 verschillende pakketformaten. Het is van belang dat u het juiste formaat kiest. Doet u dit niet, dan kan het voorkomen dat het pakket op uw kosten wordt teruggestuurd of er kunnen toeslagen worden gerekend om het pakket alsnog te verzenden. Dit wordt vanzelfsprekend met u overlegd.

Een voorbeeld...

U kiest voor een pakket in Formaat S met een maat van 30x25x15 cm (LxBxH). De maat valt binnen de toelaatbare afmetingen van Formaat S. Bij ontvangst in ons warehouse blijkt dat de maten kloppen, maar het gewicht blijkt 7kg. Dit overschrijdt het maximale gewicht van Formaat S (Formaat S wordt gebruikt bij pakketten tot 3kg) waardoor wij genoodzaakt zijn het pakket als Formaat M te factureren. Gaat u hier niet mee akkoord, dan zal het pakket worden teruggestuurd op uw kosten.

Formaat Document Maximaal
Lengte 25 cm
Breedte 30 cm
Hoogte 1 cm
Gewicht 2 kg

U kiest voor 'Formaat Document' waneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 25x30x1 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 2kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een pakketformaat wat wel passend is bij uw pakket.

Formaat XS Maximaal
Lengte 20 cm
Breedte 10 cm
Hoogte 10 cm
Gewicht 3 kg

U kiest voor 'Formaat XS' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 20x10x10 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 3kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een pakketformaat wat wel passend is bij uw pakket.

Formaat S Maximaal
Lengte 38 cm
Breedte 27 cm
Hoogte 15 cm
Gewicht 10 kg

U kiest voor 'Formaat S' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 38x27x15 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 10kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Formaat M Maximaal
Lengte 50 cm
Breedte 35 cm
Hoogte 20 cm
Gewicht 20 kg

U kiest voor 'Formaat M' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 50x35x20 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 20kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Formaat L Maximaal
Lengte 80 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 35 cm
Gewicht 30 kg

U kiest voor 'Formaat L' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 80x50x35 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 30kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Formaat XL Maximaal
Lengte 100 cm
Breedte 50 cm
Hoogte 50 cm
Gewicht 50 kg

U kiest voor 'Formaat XL' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 100x50x50 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 50kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Koker Maximaal
Lengte 120 cm
Breedte 20 cm
Hoogte 20 cm
Gewicht 30 kg

U kiest voor 'Formaat Koker' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 120x20x20 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 30kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Pallet Maximaal
Lengte 120 cm
Breedte 80 cm
Hoogte 220 cm
Gewicht 750 kg

U kiest voor 'Pallet' wanneer u een pakket wilt verzenden met een maximale afmeting van 120x80x220 cm (LxBxH) en een maximaal gewicht van 750kg. Valt het pakket buiten de maximale afmeting of overschrijdt het pakket het maximale gewicht, dan kiest u voor een formaat wat wel passend is bij uw pakket.

Het kan voorkomen dat u een pakket wilt verzenden wat groter en/of zwaarder is dan de beschikbare pakketformaten. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact op met de klantenservice.

Verzenden

mySendle hanteert drie verschillende tarieven. Voor ieder abonnement 1 vast tarief per pakket. Wilt u een goedkoper tarief? Bekijk de mogelijkheden op mySendle Zakelijk.

Wanneer u gebruik maakt van de service van mySendle worden de zendingen eerst afgeleverd bij ons warehouse. Hier worden de pakketten gesorteerd en vervolgens verzonden naar de ontvanger via ons internationale verzendnetwerk.

Kiest u voor Standaard - Afhaling volgende dag of drop-off, dan wordt uw pakket de volgende dag opgehaald binnen een door u gekozen tijdsvak. Komt dit tijdsvak u niet goed uit, dan kunt u er voor kiezen om uw pakket bij een drop-off punt te brengen. De pakketten worden opgehaald bij het drop-off punt en daarna bij de ontvanger afgeleverd (alleen op werk- en zaterdagen).

Kiest u voor Standaard - Afhaling vandaag of drop-off, dan wordt uw pakket vandaag opgehaald binnen een door u gekozen tijdsvak. Komt dit tijdsvak u niet goed uit, dan kunt u er voor kiezen om uw pakket bij een drop-off punt te brengen. De pakketten worden opgehaald bij het drop-off punt en daarna bij de ontvanger afgeleverd (alleen op werk- en zaterdagen). Let op: pakketten dienen vóór 16:00u afgeleverd te worden bij het drop-off punt. Bij inlevering na 16:00u worden de pakketten een dag later opgehaald en daardoor ook later afgeleverd bij de ontvanger(s).

Kiest u voor Express - Afhaling vandaag of drop-off, dan wordt uw pakket vandaag opgehaald binnen een door u gekozen tijdsvak. Komt dit tijdsvak u niet goed uit, dan kunt u er voor kiezen om uw pakket bij een drop-off punt te brengen. De pakketten worden opgehaald bij het drop-off punt en daarna bij de ontvanger afgeleverd (alleen op werk- en zaterdagen). Let op: pakketten dienen vóór 16:00u afgeleverd te worden bij het drop-off punt. Bij inlevering na 16:00u worden de pakketten een dag later opgehaald en daardoor ook later afgeleverd bij de ontvanger(s). De Express optie geeft een nog snellere levertijd en krijgt voorrang in het verzendproces.

Even geduld, we berekenen nu de beste prijs voor uw zending.