mysendle

Laatst bijgewerkt:

mysendle

Laatst bijgewerkt:

Vervoerder mySendle verkoopt ‘ja’ aan bedrijven die meer willen verzenden

Waar andere aanbieders aangeven extra zendingen van zakelijke klanten niet meer aan te kunnen, heeft mySendle extra capaciteit beschikbaar gemaakt om dit logistieke gat op te vullen. “Juist in deze drukke periode staan wij klaar om bedrijven te helpen met het verzenden van pakketten”, aldus een woordvoerder van mySendle.

Grote traditionele spelers op de pakketpostmarkt moesten recent tegenover de media bekennen dat ze ‘nee’ verkopen aan bedrijven die méér willen verzenden. Door de Covid-19 pandemie is online verkoop enorm toegenomen waardoor de eindejaarsdrukte van 2020 onvoorspelbaarder is dan ooit. De kans is groot dat er pakketten blijven liggen, terwijl dit juist voorkomen kan worden door oplossingen die andere vervoerders bieden.

Een relatief nieuwe speler in de vervoerderswereld, mySendle, ziet wat er gebeurt en staat klaar om bedrijven te helpen in deze drukke periode. Met behulp van hun uitgebreide netwerk biedt mySendle de mogelijkheid om zendingen te spreiden, waardoor ze deze extra drukke periode aankunnen. “Vooral in deze periode kunnen wij net wat meer betekenen en bedrijven ondersteunen”, aldus de woordvoerder. “En eerlijk gezegd zien wij dit, zeker in deze tijd, ook als onze plicht.”

mySendle

MySendle is een vervoerder met een gebruiksvriendelijk online verzendplatform. Gebruikers kunnen gemakkelijk, snel en voordelig zendingen wereldwijd boeken. “Wij willen het boekingsproces zo simpel mogelijk houden, het meest belangrijke is onze garantie dat een zending geleverd wordt.”

Vernieuwende vervoerders als mySendle, kunnen ervoor zorgen dat bedrijven met extra zendingen tijdens de drukte niet in de kou hoeven te staan.

Benieuwd naar mySendle? Voor meer informatie ga je naar onze homepage