mysendle

Laatst bijgewerkt:

mysendle

Laatst bijgewerkt:

mySendle abonnementsvormen

Na veel marktonderzoek en de feedback van de gebruikers komt mySendle met een uniek concept. Verzendtarieven worden hierdoor ongebruikelijk laag en het verzendgemak wordt stukken groter. Hierin wordt gedifferentieerd tussen drie verschillende abonnementsvormen van kleine tot zeer grote verzenders: Regular, Business en Business Plus.

Regular

Regular, het instapabonnement van mySendle is speciaal voor die ondernemer die gebruiksgemak belangrijk vindt en daarom graag de service van mySendle gebruikt. Binnen dit abonnement kunt u als ondernemer wereldwijd verzenden met een groot aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van een geïntegreerd adresboek, een persoonlijk dashboard en standaard verzekering op elke zending. Daarnaast kunt u gebruik maken van de <<>> waarmee u een bundel samenstelt om tegen nog scherpere tarieven te gaan verzenden.

Business

Het Business abonnement van mySendle is gericht op de ondernemer die veel verzendt en graag gehele bestellingen in één keer inlaadt om op die manier labels te ontvangen. En natuurlijk met de voordelen die een Regular abonnement ook heeft.

Business Plus

Heeft u een onderneming en doet u veel zendingen, dan past het Business Plus abonnement van mySendle het beste bij u. Naast de voordelen die u ontvangt in de Regular en Business abonnementen heeft u met het complete Business Plus abonnement ook nog eens de mogelijkheid om uw webshop via een API key te koppelen aan het systeem van mySendle; de ultieme vorm van gebruiksgemak als het gaat om pakketverzending. U krijgt een bestelling binnen van uw klant, een zending wordt aangemaakt en het label wordt geprint met de mySendle labelprinter die u van ons ontvangt. Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van dagelijkse gratis pickup. U pakt uw te verzenden pakketten bij elkaar, stopt ze samen in speciaal daarvoor ontworpen mySendle dozen en wij halen het op. Bij aankomst in ons warehouse sorteren wij de pakketten en zorgen wij voor de verzending hiervan waar ook ter wereld!

Ga naar abonnementen om u te abonneren op één van onze abonnementen en verzend vandaag nog met mySendle!