• KVK nummer: 76245756
  • BTW nummer: 76245756
Verzend je pakket | mysendle eenvoudig je pakket versturen
  • KVK nummer: 76245756
  • BTW nummer: 76245756

mySendle – Meer dan verzenden

Iets verkocht via je website? Iets versturen naar een kennis in het buitenland? Via ons wereldwijde netwerk ben je verzekerd van een snelle en soepele levering. Laat je pakket ophalen en of lever deze in bij één van de vele inleverpunten van MySendle. Via track & trace volg je de zending over de hele wereld. Via slimme oplossingen houden we je op de hoogte van de aflevering.


Swipe & Send

Boek nu voordelig en gemakkelijk je zending met slechts een paar swipes! Of je nu al klant bent van mySendle of (nog) niet, mySendle is voor iedereen eenvoudig te gebruiken!

Online versturen

In 3 stappen een zending boeken. Via het online portal voer je de gegevens in van de zending, waarna je deze gemakkelijk kan afrekenen via Ideal of Paypal. Je krijgt van ons een QR code die je laat zien bij het ophalen van de zending, de chauffeur plakt vervolgens het label op de zending en neemt deze mee. Wil je het pakket liever wegbrengen, dan hoef je de code alleen maar te laten zien bij het inleverpunt.

USP icon mysendle

Boeken

Boek nú eenvoudig je zending via mySendle en ontvang direct je QR code. Laat je pakket ophalen of lever deze in bij één van de vele inleverpunten.

USP icon mysendle

Verzenden

verzenden zonder grenzen? Geen zorgen! Jouw zending is bij ons altijd verzekerd.

USP icon mysendle

Volgen

Met de Track & Trace van mySendle weet jij exact van deur tot deur waar jouw zending is.

Start met verzenden

In slechts een paar stappen een zending boeken. Met onze online portal voer je de gegevens in van de zending. mySendle stuurt dan een QR code naar je mobiel, die je vervolgens laat zien bij het ophalen van de zending. De chauffeur plakt het label op de zending en neemt deze mee. Je pakket liever wegbrengen? Laat je QR code zien bij het inleverpunt.

Vragen?

Chat live met een medewerker of ontdek onze support pagina.

mySendle - Pakket wordt verzonden met mySendle

Meerdere zendingen per week?

neem contact met ons op en profiteer van de volume kortingen!

Support

mySendle

"More than sending."

Copyright © mySendle B.V. 2019 Privacy Policy Terms and conditions